MakroLED - Проектиране, изработка и монтаж на тенти, перголи, навеси, опънати тавни, фото тапети и кухненски гърбове.

За MakroLED

MakroLED е специализирана фирма в проектирането ,изработката  и изпълнението на  модерни строителни технологии.

Основната ни дейност е:
Надявам се че на тази страница ще откриете много интересни и полезни за Вас продукти.

Управител на MAKROLEDBG LTD 

Какво правим и предлагаме

Ние сме специализирани в проектиране и изпълнение на вътрешни модерни строителни технологии, като основната ни дейност е изработка и монтаж на:

Rolling Roof В MakroLED сме горди да ви представим нашата ексклузивна линия от биоклиматични перголи - иновативни и стилни решения, които не само преобразяват вашето пространство, но и подобряват живота ви. Биоклиматичните перголи са много повече от една конструкция; те са ключът към създаването на перфектния баланс между природата и съвременния живот.

Биоклиматичните перголи са интелигентно проектирани конструкции, които комбинират естетика и функционалност. Те са създадени, за да регулират климата във вашия външен простор, осигурявайки оптимален комфорт през всички сезони. Техните регулируеми ламели могат да се настройват спрямо слънцето, дъжда и вятъра, предоставяйки идеалната сянка и защита, когато е необходима.

 
Перголи Алуминиевите перголи са оптималното решение, с което да се наслаждавате на Вашите външни помещения през цялата година, тъй като придава отличен дизайн на балкона, градината, кафенето или ресторанта. Енергийно ефективната перголна система със сигурност ще отговори изцяло на вашите изисквания и нужди чрез покрив от алуминиеви ламели или разтегателна тента. Широкото приложение, което намира системата я прави предпочитан избор за много от нашите клиенти. Високо качество на материалите осигурява дълъг живот и безпроблемна експлоатация в дългосрочен план.

Системите предлагат устойчивост на вятър до 120 км/ч. и натрупване на сняг до 40см. Произвеждат се чрез използване на клас 6063 екструдирани алуминиеви профили, завършени с термореактивно прахово покритие, което осигурява първокласна визия и висока устойчивост. Използваме трислойна PVC мембрана - 850гр/кв.м с UV защита, негорима за още по-добра термозащита. Нашите перголи са с включено LED осветление с дистанционно управление. Клиентите ни имат избор на цвят на профила по RAL, както и избор на цвета на мембраната.

Нашите перголни системи са достъпни в диапазон до 10 метра излаз без прекъсване на плата. В допълнение може да избирате между датчик за вятър, слънце, комбиниран за слънце и вятър и датчик за температурата, които ще допринесът за комфорта Ви през топлите дни. За пълен завършек на вашето външно пространство, можете да добавите осветление, остъкление или ветрозащити.

Проектираме алуминиевата конструкция по точните размери на пространството, което искате да покриете и представяме проекта за одобрение от вас.
Остъкляване
Остъкляване на Перголи
Стъклените плъзгащи стени са чудесно решение за затваряне на всички видове перголи . Освен, че по този начин тези съоръжения стават използваеми целогодишно, но така и придобиват още по- внушителен и луксозен вид. Друго предимство на този вид остъкляване на перголи е лесното и максимално отваряне на стените, чрез плъзгаща се система. Така получаваме прозрачни и красиви стени, които увеличават визуалното ни пространство през студените сезони. Същевременно през топлите дни на годината перголната ни конструкция се превръща в изцяло отворено пространство

Стъклено плъзгане

Стъклените стени са изработени от закалено стъкло, които са издръжливи на удари и осигуряват максимална сигурност, защита от вятър, UV лъчи, дъжд, сняг, прах и шум. За целта се използва релсова плъзгаща се система, по която лесно се плъзгат стъклата и се прибират в единия край на стената. Събрани в отворено положение те заемат минимално пространство. Стъклата са без рамки и осигуряват максимална прозрачност, така не губите от изгледа  и се наслаждавате на 100% панорама.
 
Тенти Нуждаете се от сянка, за да предпазите Вашето пространство от слънцето и атмосферните условия или да осигурите част на дома си място, където прекарвате времето си? Нашите сгъваеми тенти  са правилният избор! Разнообразието от платове може да Ви осигури хармонично съчетание на всички части от фасадата на Вашия дом, екстериора или интериора. Качествените материали и професионалната изработка на тентите гарантират дълъг период на експлоатация.
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация